søndag 26. september 2010

Kordag i Lemvig

I tirsdags var jeg til kordag i Lemvig, hvilket var rigtig hyggeligt :) Vi havde lært nogle sange i forvejen og da vi kom til Lemvig skulle Jens Johansen lære os (400 gymnasieelever fra forskellige skoler) 3 nye sange i løbet af dagen.. Vi sang fra morgen til aften, og kl 19.15 om aftenen holdt vi koncert :) Vi havde to timer fri inden koncerten skulle starte og i løbet af den tid fik jeg snakket med to piger om Gud, hvor jeg fik bede for den ene. Gud er mægtig til at helbrede enhver smærte og sygdom. Halleluja :) Det var en rigtig god dag, hvor vi fik sunget meget, hvilket jeg rigtig godt kan lide :) Jeg ønsker at bruge min stemme til at prise Jesus med lovsang, men jeg vil også LEVE mit liv som en lovsang til Gud :) Fordi når Gud velsigner os med forskellige talenter, så kan vi bruge det til at give Ham pris, Ham som har skabt os. Så tak Gud for, at du har givet mig sådan en lyst til at synge! Min takkesang går op til dig... For jeg vil altid elske, altid elske dig Jesus. Jeg vil tilbede dig i sandhed og i ALT.

Others first <3
Kærlig hilsen Maria

lørdag 11. september 2010

Tak for opmærksomheden ved vores bryllup





Tak for opmærksomheden ved vores bryllup lørdag den 15.maj 2010.
I må virkelig undskylde at vi ikke har fået sendt takkekort endnu, der er så meget der har sket at vi ikke har haft tid til at tænke så meget over det. Men tusind tak for gaver og for at I kom :) Vi vil sende takkekort på et tidspunkt og håber ikke det går for lang tid :)

Må Gud velsigne jer rigeligt!
Kh. Benjamin & Maria Landa Knudsen

mandag 6. september 2010

Til København for at få nyt pas



















Det har været en rigtig god weekend, hvor Benjamin og jeg har haft besøg af vores gode venner fra Fyn, Kim og Dan, vores gode ven fra Silkeborg, Thomas, og vores gode ven Ivan, som lige har flyttet til Århus :) De store samtale emner har været JESUS, Helligånden, hvem vi er i kristus, profetisk tale og bøn :) Vi har også holdt møde, hvor min skønne mand, Benjamin, holdt en prædiken om Guds navne :) Vi har priset Gud sammen og bedt sammen. Vi har også nydt det fantastiske vejr som Gud har givet os :)

I morgen går turen til Købenavn sammen med Benjamin <3 Jeg skal ve nyt pas, og på grund af de nye regler der kom den 6.april i år, så skal jeg helt til Den Norske Ambassade i København for at få nyt pas, da jeg er norsk statsborger. Jeg skal have nyt pas fordi Benjamin og jeg blev gift i maj, hvilket gjorde at jeg har fået nyt efternavn :) Benjamin og jeg skal på byllupsrejse til London i efterårsferien (uge 42), hvilket vi glæder os rigtig meget til! :) Og inden vi tager afsted kommer min far, min stedmor og de børn som de har sammen, og min søster på 15 år for at besøge os her i Holstebro. Det bliver super hyggeligt at se dem igen! <3

Ha' en fortsat velsignet dag :)
Nu skal jeg til kor øvelse...

Husk!

OTHERS FIRST <3
Blessings...