lørdag 15. januar 2011

En af Guds mange velsignelser



Gud er så fantastisk!
Jeg har i lang tid gået og været lidt bekymret i forhold til min musik eksamen, da jeg ikke spiller noget instrument. Jeg vil rigtig gerne lære at spille guitar, men har ikke fået det lært endnu. Man må gerne få hjælp af en ven til eksamen, så jeg har bedt Gud om at Han må sørge for, at der er en der har lyst og mulighed til at hjælpe mig til min musik eksamen, hvor jeg skal synge "Do they see Jesus in me" af Joy Williams, men manglede en til at spille klaver for mig. Jeg har også bestemt mig for at jeg vil optræde med samme sang nummer til forårskoncerten (vår konserten), som skal være den 14.april. Der behøver jeg også en til at spille klaver... Jeg skrev en status opdatering på facebook i dag, og inden der var gået 1 time fik jeg en sms fra en skøn veninde, som sagde, at hun gerne vil hjælpe mig med at spille!! Og hun fortalte på toppen av det hele et rigtig sejt vidnesbyrd!! Hun fortalte, at Gud inden jul havde givet hende et billede, hvor hun spillede klaver mens jeg sang! GUD ER BARE SÅÅÅ SEJ!!! Halleluja! <3 Og tusind tak, Connie!! <3 (Har sat ind af et billede af dig sammen med Thomas, da I er så skønt et ægtepar)

Jeg synes forresten, at det er helt vildt fedt, at det hele bare lige pludseligt falder på plads... Det at Gud kaldte mig til at flytte til Danmark er ikke det eneste, Han har kaldt mig til. De to andre ting, han har lagt mig på hjertet er nemlig at arbejde med børn og unge... og LOVSANG!!

Gud velsigne jer!

Others first <3
- Maria

Bryllup & Aglow

Halleluja!
I dag har det været nok en smuk dag, som Gud har skabt.
Men først: I december måned var vi til et rigtig smukt brllup: Ivan og Amira Marie blev nemlig gift!! :) Det var en fantastisk dag, og det var et rigtig smukt bryllup! Stort tillykke til jer, Ivan og Amira! I er total seje og mege skønne <3 Holder mega meget af jer!!





Dagen i dag har bragt med sig mage positive ting, mange smil og en endnu større længsel efter at gøre Guds vilje og leve fuld ud i det kald, som Gud har givet mig. Jeg har i dag været til AGLOW (www.aglow.dk / www.aglow.org) her i Holstebro og fik inden jul spørgsmål om jeg ville være med i udvalget for Algow her i Holstebro,hvilket jeg selvfølgelig har takket ja til. Jeg var i dag med for første gang, og det har været helt fantastisk! :) Og alle de skønne kvinder der er med til at samles omkring Guds Ord, det er fantastisk! Jeg ønsker VIRKELIG af hele mit hjerte at se, at Gud gør noget nyt her i Holstebro! Og når Gud er for os, hvem kan så være imod os? :)


Vær velsignet!

Others first <3
- Maria